background
Northern Voices
image1 image2 image3

Melancholy in Spring

Op zaterdagavond 20 mei (20.15 uur) geeft Kamerkoor Northern Voices een concert om de lente te vieren. Het concert dat in samenwerking met Strijkkwartet Regina Forte wordt uitgevoerd, vindt plaats in de historische Kerk van Midwolde.

We verrassen u dit lenteconcert met een kleurrijk programma waaronder het indrukwekkende Tu es Petrus, het tragische Lay a Garland, het vredige Linden Lea en veel meer. Strijkkwartet Regina Forte trakteert de luisteraars op het eerste deel van Schuberts magistrale Strijkkwintet in C. Hartstochtelijke en melancholische muziek, maar ook levenslustig, net als de lente.

Strijkkwartet Regina Forte, opgericht in 2014, bestaat uit Ina Andela (viool), Anna Molleman (viool), Inge van der Hoeven (altviool) en Andrea Meijer (cello), en wordt tijdens dit concert bijgestaan door celliste Josien de Vries. Zij volgden masterclasses bij Johannes Leertouwer, Kees Dekker, het Ruysdael kwartet en het Bennewitz quartet. Regina Forte werkte mee aan tal van concerten waaronder City Proms en was te horen bij Noardewyn en Podium Witteman On tour.

Wat: Lenteconcert "Melancholy in spring"
Waar: Kerk Midwolde
Tijdstip: 20 mei 2017, 20.15u
Toegangsprijs: EUR 12,50 (voorverkoop), EUR 15.00 (kassa), kinderen tot 12 jaar gratis
Tickets: via deze website, Boekhandel Daan Nijman te Roden of via www.daannijman.nl (Ticketservice).

Op zaterdagmiddag geeft Northern Voices een vergelijkbaar concert in Ruinen op uitnodiging van de stichting "Muziek in de Mariakerk". Meer informatie...

Northern Voices - where music flowS